top of page

HVEM ER VI

morten.jpg

MORTEN LYSTAD

Morten er utdannet både som fysioterapeut og kiropraktor. Han etablerte Romsdalsklinikken i 2007. Fra tidligere har han erfaring fra både sykehus og privat praksis. Tidligere hjelpetrener for det finske alpinlandslaget. Lang erfaring med behandling av spedbarn.

 

Morten Lystad jobber ved avdeling Molde.

SUSANNE RISE

Susanne utdannet seg til kiropraktor ved Macquarie University i Sydney. I tillegg til generell erfaring innen undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser så har hun tatt ekstra kurs i behandling av spedbarn. Hun har også jobbet som yogainstruktør og ledet den populære timen «Yoga med baby» ved 3T-Helse i Trondheim. Den friluftsglade jenta kommer fra Os i Østerdalen, men ønsker å bo der fjord møter fjell, i vakre Molde.

 

Susanne Rise jobber ved avdeling Molde

susanne.jpg
IMG_4170_edited.jpg

THOMAS SJURSEN

Thomas har tatt sin mastergrad i kiropraktikk ved AECC UC i Bournemouth, England. Som kiropraktor er han opptatt av at en god kommunikasjon mellom pasient og behandler er et viktig utgangspunkt for å oppnå best resultat av behandlingen, og prøver alltid å gi råd til hvordan en kan unngå å få problemet tilbake. Han er glad i en aktiv hverdag hvor han både spiller golf, klatrer, går tur i fjellene osv. Tidligere har han også spilt badminton på det høyeste nivået i Norge, og har vært aktiv med fotball også. Thomas er født og oppvokst i Karmøy, men ville nå utforske et nytt sted og ønsket derfor å se hva rosenes by Molde har å by på.

 

Thomas Sjursen jobber ved avdeling Molde

stein-joar.jpg

STEIN JOAR WIIK

Etter mange år med utdanning i Trondheim har fysioterapeut Stein Joar Wiik kommet hjem igjen til Molde. I tillegg til sin utdanning som fysioterapeut har han også en bachelorgrad i Idrett og Bevegelsesvitenskap fra NTNU.  Han har også tidligere jobbet som treningsveileder. På fritiden kan du møte på Stein Joar på en fjelltopp, på sykkel eller kanskje på laksefiske

 

Stein Joar jobber ved avdeling Molde.

marit.jpg

MARIT NORDHAUG

Marit har en lang erfaring innen helsevesenet som operasjonssykepleier på sykehuset i Molde. Hun jobber som diplomert massør og fotsoneterapeut ved Romsdalsklinikken.

Marit Nordhaug jobber ved avdeling Molde.

sebastian.jpg

SEBASTIAN KROGVIG

Sebastian startet sin utdanning med bachelor i idrettsfag med fokus på utholdenhet og prestasjonsfremming på Høgskolen i Nord-Trøndelag med base i Meråker, hvor han samtidig drev med skiskyting på høyt nasjonalt nivå. Videre gikk ferden til Wales hvor han tok mastergrad i kiropraktikk fra University of South Wales i 2015. De to siste årene har han drevet en egen praksis i Eikelandsosen utenfor Bergen.

Sebastian er i dag selv aktiv innen ultraløp for Romsdal Randoneeklubb. Han tok i 2016 bronsemedalje i NM (Hornindalsvatnet rundt) og har flere pallplassering fra løp i utlandet.

Sebastian Krogvig jobber ved avdeling Vestnes.

IMG_5765-924x1024_edited.jpg

HANNE MARTE

Hanne Marte er utdannet fysioterapeut ved NTNU i Trondheim. Hun har tidligere drevet med fotball og langrenn, og har alltid hatt en stor interesse for trening og idrett. Etter en kneskade fikk hun sitt  første møte med det fine faget fysioterapi. Dette inspirerte henne i valget av yrkesretning. Hun har også tilleggsutdanning som AKTIV-instruktør. Dette gir kunnskap og kompetanse om det å trene personer som har gjennomgått kreftbehandling. Utdanningen er i regi av NIH, Aktiv mot kreft og Oslo universitetssykehus.

Hanne Marte jobber ved avdeling Vestnes.

CECILIE BERGSNES

cecilie.jpg

Cecilie er en friluftsglad, smilende og kreativ person. Hun er lidenskapelig opptatt av fotografering, og glad i å jobbe med folk. Cecilie kaller seg selv en potet som trives med alle mulige slags oppgaver. Som bakgrunn har hun en bachelorgrad i Media, IKT og Design fra Høgskolen i Volda.

Cecilie Bergsnes jobber som sekretær ved avdeling Molde, men svarer på telefon for alle avdelinger.

gunnhild-lystad-fysioterapeut-daglig-leder-romsdalsklinikken-2-960x1024_edited.jpg

GUNNHILD LYSTAD

Gunnhild er utdannet fysioterapeut og startet Romsdalsklinikken sammen med Morten i 2007.

bottom of page